Steen Graveren

Wilt u steen laten graveren?

Voor het goed en grondig graveren van steen neemt u vandaag nog even contact op met Reijnders Graveer en Lasertechniek. Wij hebben de beschikking over machines waarmee we op professionele wijze al ons graveerwerk uitvoeren. We hebben door de jaren heen al heel wat werkzaamheden op dit gebied uitgevoerd voor bedrijven in de scheepsbouw, sign- en elektroindustrie. We hebben over de hele wereld klanten en kunnen op een groot aantal verschillende materialen graveren. Daarbij is het bij ons ook mogelijk om in verschillende talen graveren. U kunt daarbij onder andere denken aan Chinees, Arabisch en Russisch.

Professioneel op steen graveren

U wilt iets laten graveren op steen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast steen staan we ook voor u klaar als u een logo, tekst of afbeelding wilt laten graveren op eender welk ander materiaal. Wij gaan graag aan de slag met een gravure op bijvoorbeeld messing, koper, hout of aluminium. Als wij graveren halen we materiaal weg, waarna we bijvoorbeeld in de verdieping lak aan kunnen brengen. We bieden u daarbij de mogelijkheid dit met verschillende soorten gekleurde lak te doen. Zo krijgt u uiteindelijk een nog mooier effect. Wilt u iets op steen laten graveren? Ook dit kunnen wij er helemaal perfect uit laten zien.

Steen graveren met Reijnders Graveer- en Lasertechniek

Wilt u wel eens zien hoe wij te werk gaan bij het graveren van steen? U bent altijd welkom om even bij ons langs te komen. U ziet dan hoe we bij het graveren van steen te werk gaan en welke apparatuur hierbij gebruikt wordt. Graveren in steen is niet eenvoudig, het is dan ook het beste om hier professionals voor in te schakelen. Deze vindt u bij Reijnders Graveer en Lasertechniek. Laat ons weten wat voor klus u door ons uit wilt laten voeren en wij zorgen dat u een gespecificeerde offerte teruggestuurd krijgt.

CNC frees plaatje handwerk Reijnders

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat