Over ons Reijnders

Over ons, Reijnders

Reijnders is opgericht in Gorinchem op 21 september 1987, waarbij destijds graveren de belangrijkste dienst was die wij aanboden. We waren toen vooral actief in de scheepvaart en daaraan gerelateerde bedrijven.

Over ons 2 Reijnders

Onze groei door de jaren heen

In de loop der jaren zijn wij door fusies en overnames uitgegroeid van een bedrijf met drie medewerkers tot een onderneming met meer dan 25 medewerkers, waarbij wij onze diensten met een grote diversiteit hebben kunnen uitbreiden.

Door deze groei zijn we dan ook op zoek gegaan naar een groter pand om al onze werkzaamheden in onder te kunnen brengen. Op 28 december 2005 hebben wij onze huidige locatie van ruim 2500 m² in gebruik genomen.

Het team van Reijnders

Ons kleurrijke team bestaat uit vakmensen die beschikken over de nieuwste kennis en technieken. Wij investeren ook voortdurend in onze machines en systemen om ervoor te zorgen dat wij onze klanten de hoogste kwaliteit kunnen bieden.

Naast een uitstekende dienstverlening vinden wij het belangrijk om onze klanten te voorzien van persoonlijke aandacht en advies op maat. Wij werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat wij aan hun individuele behoeften voldoen en hen helpen hun doelen te bereiken.

Wij zijn trots op onze geschiedenis en onze toewijding aan kwaliteit en service. Wij blijven ons ontwikkelen en uitbreiden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en om de veranderende behoeften van de industrie bij te houden.

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Onze bedrijfsvideo

Graveren Reijnders Gorinchem

Referenties

B&E
Boskalis
Bruns
Damen
Dehullu
Hytech Pommec
Moonen
Quasar
Spie
VanderLeun
Veth
Elma ro
Royal IHC RGB
Heinen&hopman
Logoneptune
Mourik
ZF
CNC frees plaatje handwerk Reijnders

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat