Pet Vilt Logo

PET vilt logo laten bewerken door Reijnders Graveer en Lasertechniek B.V.

Bij Reijnders Graveer en Lasertechniek B.V. beschikken we over een uniek machinepark. Daarnaast hebben wij een brede expertise en een grote innovatiekracht. Hierdoor kunnen wij verschillende materialen –van RVS en aluminium tot aan PET vilt- voor u graveren, lasersnijden en bewerken. Wilt u graag een pet vilt logo laten snijden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. PET vilt is een duurzaam en akoestisch materiaal dat zeer geschikt is voor verschillende doeleinden. Doordat PET vilt kleur- en slijtvast is, is het een ideale keuze voor op uw bedrijfskleding of promotieartikelen. PET vilt is bovendien onderhoudsvriendelijk, vochtbestendig en niet brandbaar.

Zes machines om een logo uit PET vilt te bewerken

Om een logo uit PET vilt te bewerken, kunnen wij gebruik maken van maar liefst zes verschillende machines. Ons deskundige team weet precies met welke machine we het mooiste resultaat zullen bereiken. Ook kunnen wij het PET vilt eenvoudig in verschillende maten en vormen snijden. Bij ons bent u dan ook gegarandeerd van kwaliteit en service. Wilt u liever eerst een test laten uitvoeren? Geen probleem. Wij kunnen (geheel vrijblijvend) een proefdruk voor u maken. Zo kunt u rustig bekijken of het logo aan uw eisen voldoet voordat u eventueel een order bij ons plaatst.

Meer weten over ons maatwerk logo PET vilt?

Wilt u meer weten over ons maatwerk logo PET vilt? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Ons team beantwoord graag uw vragen. Daarnaast bent u van harte welkom op onze locatie in Gorinchem voor een rondleiding. Zo kunt u de machines met eigen ogen bekijken en direct zien hoe wij te werk gaan. Tot slot bieden we u de optie om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor ons maatwerk. U bereikt Reijnders Graveer en Lasertechniek B.V. via de e-mail, telefoon of social media. Tevens kunt u via de website een contactformulier invullen of een offerte aanvragen.

CNC frees plaatje handwerk Reijnders

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat