Maquette kap laten maken?

Heeft u een maquette of ander object dat u wlt tentoonstellen? Een maquette kap van plexiglas beschermt kwetsbare kunstwerken en andere objecten tegen stof, vocht en vuil en voorkomt dat nieuwsgierigen eraan gaan zitten. Het plexiglas is makkelijk schoon te houden en het laat het item eronder volledig tot zijn recht komen, bij zowel daglicht als kunstmatig licht. Reijnders Graveer en Lasertechniek vervaardigt uw maquette kap op maat en geheel naar uw wensen. Desgevraagd geven deze experts ook adviezen over de maquette kap, bijvoorbeeld als het gaat om afmetingen, vervoer, onderhoud en gebruik.

Maquette kappen van plexiglas laat u maken

Plexiglas wordt steeds vaker in gebruik genomen. Het materiaal wordt ook wel Perspex genoemd, of naar de scheikundige (afgekorte) naam: acrylaat. In vergelijking tot glas van een gelijke dikte is plexiglas veel sterker en bovendien lichter in gewicht. Zo wordt het monteren, ophangen of verplaatsen van de maquette kap veel makkelijker. Daarbij kan plexiglas tegen een stootje en is het UV-bestendig, zodat het object eronder niet van kleur verandert. Kalk hecht minder snel aan dit materiaal, zodat het schoonhouden van de maquette kappen weinig moeite kost. Een maquette kap laat u vervaardigen door het gespecialiseerde Reijnders Graveer en Lasertechniek.

Maquette kap laten maken door Reijnders

Wilt u een maquette kap laten maken, of zelfs een aantal exemplaren? De medewerkers van Reijnders Graveer en Lasertechniek staan u bij met adviezen en komen snel op de proppen met een oogverblindend eindproduct. Er zijn diverse redenen om een maquette kap te laten maken. Een ontwerp voor een nog te realiseren gebouw dat in 3D en op schaal gepresenteerd wordt is een voorbeeld, maar ook kunst blijft mooi onder de maquette kap van plexiglas. Reijnders Graveer en Lasertechniek heeft jarenlange ervaring in deze techniek. Via het online contactformulier vraagt u informatie en een offerte aan.

CNC frees plaatje handwerk Reijnders

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat