Logo in Hout Branden

Een logo in hout branden

Bent u op zoek naar een specialist, die voor u een logo in hout kan branden? Bij Reijnders Graveer en Lasertechniek bent u dan aan het juiste adres. We hebben de machines om ervoor te zorgen dat het logo duidelijk en netjes in het hout komt te staan. We hebben hier veel ervaring mee en hebben al voor een groot aantal klanten mooie logo’s in hout geleverd. We gebruiken hiervoor machines waarmee we gedetailleerd te werk kunnen gaan. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te nemen op onze website om hier meer te lezen over de mogelijkheden die wij u op dit gebied te bieden hebben.

Uw logo op hout branden

Wilt u dat wij uw logo branden in hout? Als u deze klus aan ons overlaat, dan kunt u er op rekenen dat uw logo er helemaal perfect uit komt te zien. We maken hierbij gebruik van een techniek die lasermarkeren heet. Dit is een techniek waarbij met hoge snelheid logo’s in een breed scala aan verschillende materialen gebrand worden. Een goede methode om ervoor te zorgen dat uw logo een lange levensduur heeft. Het is hierbij ook nog mogelijk dat wij kleuren of tintverschillen aanbrengen. Zo wordt uw logo nog duidelijker! U bent altijd welkom om deze methode eens bij ons uit te testen, om zo te zien of dit de manier van een logo in hout branden is die uw voorkeur heeft.

Meer weten over een logo op hout branden?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We geven u graag antwoord op uw vragen, alsmede advies over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alle mogelijke soorten graveer- en lasertechniek. We hebben hier de machines voor klaarstaan, alsmede ervaren, kundige mensen die graag voor u aan de slag gaan. Zo weet u zeker dat een logo branden in hout voor een resultaat van hoge kwaliteit zorgt.

CNC frees plaatje handwerk Reijnders

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat