Lasercoderen door de specialisten van Reijnders Graveer en Lasertechniek

Wilt u uw product voorzien van een herkenbaar en onverwoestbaar beeldmerk? Reijnders Graveer & Lasertechniek ís dé expert op het gebied van lasercoderen. Op hoge snelheid worden logo's, tekens of complete teksten op talloze producten van al net zo talloze materialen aangebracht. De digitale techniek van het lasercoderen is toepasbaar op aluminium, acrylaat, polycarbonaat, leer, rvs of hout. Ook op kunststof kan een logo worden gegraveerd. Op rvs oppervlakken wordt deze techniek toegepast voor bijvoorbeeld machines.

Laser coderen is een ambacht dat u aan de specialist overlaat

Materialen en producten die er professioneel uitzien, verkopen beter. Het fraaie zandstraaleffect dat ontstaat wanneer op kunststoffen een naamplaatje wordt gegraveerd, zorgt voor herkenbaarheid en betrouwbaarheid. Het aantal kleuren en tintverschillen dat Reijnders Graveer en Lasertechniek hierbij kan verwerken is verbluffend. Bij het laser coderen wordt door de industriële lasers de markering in het oppervlak van het materiaal gebrand. Een auto, keukenmachine, gitaar, u verzint het niet of deze wordt door middel van het lasder coderen voorzien van de merknaam met alle informatie die u erop vermeld wilt hebben.

Coderen met laser: gratis de proef op de som nemen?

Wilt u zien hoe het coderen met laser in zijn werk gaat, neem dan een kijkje op de website rgeln.nl, waar in mooie filmpjes wordt uiteengezet hoe Reijnders Graveer en Lasertechniek dit aanpakt. U kunt bij deze professionals bovendien ook altijd uw producten of materialen laten testen om te bepalen of lasercodering ook voor u de ideale toepassing is. Vrijblijvend! Coderen met laser is een beproefde en veelzijdige techniek, en op vele manieren inzetbaar. Er gaat niets boven een professioneel, duidelijk herkenbaar beeldmerk op uw product. Dat is de kroon op uw werk!

CNC frees plaatje handwerk Reijnders

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat