Kunststof Frezen

Op maat kunststof frezen

Op zoek naar een bedrijf waar ze de machines en mensen hebben voor kunststof frezen? Op de website van Reijnders Graveer en Lasertechniek vindt u een schat aan informatie over dit bedrijf, maar ook over het frezen en de andere specialiteiten van Reijnders. U vindt hier bijvoorbeeld een groot aantal video's waarop te zien is hoe er bij ons bedrijf gewerkt wordt. Frezen is iets wat wij al een jaar of 30 als specialiteit hebben, waarbij we een groot aantal verschillende materialen gebruiken. U kunt hierbij denken aan aluminium, rvs of trespa, maar natuurlijk ook kunststof.

Het frezen van kunststof

Onze kunststof freestechniek is de meest moderne en professionele die u momenteel terug kunt vinden. We raden u dan ook aan om gewoon eens op onze site te kijken om hier meer over te weten te komen. Bij ons kunt u terecht voor het frezen van een groot aantal verschillende opdrachten. We hebben het dan onder andere over grote logo's, letters, bedieningspanelen, blindschema's en dashboards. Wat voor opdracht u ook voor ons heeft, onze enthousiaste mensen weten er wel raad mee! Neem dan ook contact met ons op als u meer wilt weten over onze mogelijkheden. U bent dan ook altijd welkom om een keer bij ons langs te komen.

Onze professionele kunststof freestechniek

Kunststof frezen is een van de specialiteiten die u bij Reijnders Graveer en Freestechniek terugvindt. Wij hebben door de jaren heen gewerkt voor een groot aantal verschillende marktsegmenten. We hebben het dan onder andere over de scheepbouw en machinebouw, maar ook over de reclame-industrie. Wij zijn dan ook inzetbaar bij elke klus waar het frezen van kunststof aan de orde is. Maak uw wensen kenbaar aan ons en wij laten weten hoe snel wij deze voor u kunnen verwezenlijken. U krijgt dan ook van ons een scherpe, duidelijke offerte te zien.

CNC frees plaatje handwerk Reijnders

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat