Informatiebord

Een goed informatiebord laten maken

U heeft voor uw bedrijf een informatiebord nodig? Een bord waarop de benodigde informatie duidelijk te lezen is en dat daarbij ook van een goede, stevige kwaliteit is gemaakt? We raden u dan aan om eens een kijkje te komen nemen bij Reijnders Graveer en Lasertechniek. We hebben in ons bedrijf veel ervaring met het maken van informatieborden, die wij door de jaren heen al voor een breed scala aan bedrijven hebben gemaakt. Er zijn flinke eisen aan een goed informatiebord, wij hebben alles met betrekking tot het maken van een dergelijk bord helemaal onder de knie.

Wilt u een informatiebord laten maken

Een informatiebord maken is een van de specialiteiten van Reijnders Graveer en Lasertechniek. We gaan graag eens met u in gesprek om met u te bekijken wat uw wensen en eisen zijn als het aankomt op uw nieuwe informatiebord. We bekijken dan samen met u wat de precieze functie is van het bord. Is het een bord voor binnen of voor buiten? Wat zijn de afmetingen? En wat voor materiaal kunnen we bij het maken van het bord het beste gebruiken? Als we dit allemaal op papier hebben staan gaan we voor u aan de slag met het maken van het bord, of meerdere exemplaren indien u die nodig heeft.

Laat ons uw informatiebord maken

Er zijn heel wat zaken waar een goed informatiebord aan moet voldoen. Natuurlijk moet de gewenste info duidelijk en overzichtelijk op het bord komen te staan. Maar daarbij moet het ook een bord zijn dat tegen weersomstandigheden kan (bij een buitenbord). Daar komt nog eens bij dat UV-stralen geen invloed mogen hebben op de leesbaarheid van het bord. Zo is er nog wel meer te bedenken waar het bord aan moet voldoen. We nemen dit graag eens met u door. Neem gewoon even contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Een informatiebord laten maken? Wij zijn de specialisten op dit gebied.

CNC frees plaatje handwerk Reijnders

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat