Baksteen Graveren

Wilt u bakstenen laten graveren?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u bakstenen kan graveren? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Reijnders Graveer en Lasertechniek. Bij ons bedrijf vindt u experts op het gebied van graveren, die op een groot aantal verschillende materialen een gravure voor u kunnen maken. We hebben het dan onder andere ook over bakstenen. Dit is een materiaal waarbij zorgvuldig te werk moet worden gegaan om een goede gravure te maken. Als er hierbij niet nauwkeurig te werk wordt gegaan kan dit zomaar tot gevolg hebben dat het materiaal beschadigd, wat we natuurlijk altijd willen voorkomen.

Een baksteen graveren

Voor het graveren van baksteen kunt u altijd even contact opnemen met ons. We staan klaar om u te helpen met het maken van producten van de hoogst mogelijke kwaliteit. We hebben vele jaren ervaring met het graveren van allerhande materialen. We zijn ruim 30 jaar geleden begonnen met ons bedrijf en hebben door de jaren heen de fijne kneepjes van het vak geleerd. We hebben daarbij steeds meer materialen aan ons assortiment toegevoegd. U kunt er hierbij voor kiezen om dit te laten graveren, maar we kunnen ook door middel van onze lasers een afbeelding op een materiaal printen.

Meer weten over het graveren van bakstenen?

U wilt baksteen laten graveren maar heeft hier nog wel wat vragen over? Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact met ons op te nemen. We hebben mensen klaarstaan die graag met uw wensen aan de slag gaan. We kunnen samen van tevoren bekijken wat u precies wilt bereiken, waarna wij met uw wensen aan de slag gaan. U kunt ook even een kijkje nemen op onze website om hier te zien wat er allemaal mogelijk is. We hebben hier ook filmpjes staan van ons productieproces en wat hier allemaal bij komt kijken. We hopen binnenkort van u te horen!

CNC frees plaatje handwerk Reijnders

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat