Sei Mercury Blu ME609 350Watt Co2

18-02-2014

Bij deze willen wij u als klant graag melden dat wij in week 12 van 2014 een nieuwe Sei Mercury Blu ME609 350 Watt Co2 snij en markeer laser inclusief auto detectie camera systeem binnen krijgen en deze zo spoedig mogelijk in onze productie te zullen inzetten.

Groot formaat lasersnijden.1280x0

Deze laser met een snijformaat van 3020x1620mm stelt ons in staat om onze snij en markeer capaciteit weer verder uit te breiden en u als klant nog sneller en beter te kunnen bedienen. Verder stelt de aanschaf van deze machine ons in staat om de zogenaamde acrylaat side LED panelen te kunnen gaan produceren.

De werking van deze panelen is door met de laser kleine puntjes in een van te voren bepaald digitaal patroon aan het oppervlak van de acrylaat plaat aan te brengen. Als hier vervolgens aan de kopse kant van de plaat LED strips worden geplaatst zal de plaat in zijn geheel en evenwijdig aan de voorzijde het licht in de plaat transporteren, wat resulteert in een duurzame en zeer dunne en bijzonder mooie manier van verlichting waarbij de toepassingen nagenoeg onbeperkt zijn en u als klant uw creativiteit er op los kunt laten.

Diensten Call to actions

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat