Ondernemer van het jaar 2015

27-11-2015

Maandag 23 november 2015 vond de eerste editie van het Business Event gemeente Gorinchem plaats. Deze feestelijke ondernemersavond, waarbij de verkiezing van Ondernemer/Onderneming van het Jaar centraal staat, werd gepresenteerd door theatermaker en sneldichter Willem Gunneman. Ad rem interviewde hij de enthousiaste genomineerden. De prijs in de categorie Horeca en Detailhandel ging naar Van Zuilen Mode. In de categorie MKB ging de award naar Reijnders Graveer & Lasertechniek. Merford mocht de award in de derde categorie, Grootzakelijk , in ontvangst nemen. Aannemersbedrijf J. van Daalen werd de winnaar van de MVO Publieksprijs.

12307559 1678434769064209 5326581113549520049 o.1280x0

Na een korte introductie door Willem Gunneman kwamen de genomineerden onder luid applaus van de ruim 350 aanwezige gasten de zaal binnen. Na het voorstellen van de voordrachtcommissie en de jury, onder leiding van notaris Yvonne Wansleeben, was het tijd voor de uitreiking.

Reijnders Graveer & Lasertechniek Na de eerste categorie kwamen de genomineerden voor de categorie MKB op het podium. Na een gesprek en vertoning van de bedrijfsfilms van de genomineerden maakte de juryvoorzitter de keuze voor Reijnders Graveer & Lasertechniek bekend. De inzet en betrokkenheid van deze ondernemers oogsten bewondering en lof van de jury. Tredion ICT & Telecom en Aannemersbedrijf J. van Daalen B.V. waren ook genomineerd in deze categorie. De jury is onder de indruk van de maatschappelijke betrokkenheid die in de genen zit van Tredion, en noemt de ondernemers van J. van Daalen B.V. een voorbeeld voor de projectontwikkeling anno 2015. De award van deze categorie werd uitgereikt door Jan Rob van Maanen namens de IKG. Samen met presentator Willem Gunneman gaf van Maanen een enthousiast staaltje zang ten gehore onder begeleiding van Jan Vayne.

Dit eerste Business Event in Gorinchem werd georganiseerd door Network Business Events in samenwerking met hoofdsponsor Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden, official partner Visser & Visser, businesspartners, commissieleden en overige betrokkenen.

Diensten Call to actions

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat