Baanvak Syndion reikt award uit aan Reijnders Graveer- en Lasertechniek

17-06-2020

De Gorcumse wethouder Eelke Kraaijeveld heeft vrijdag 14 januari een award voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen uitgereikt aan Marco de Groot van het bedrijf Reijnders Graveer- en Lasertechniek in Gorinchem.

69fbc060cec18847ad3ae865472f3bfc

De Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen award is in het leven geroepen door Baanvak Syndion en is voor de eerste keer uitgereikt. Baanvak ondersteunt mensen met een arbeidsbeperking bij het zoeken en het behouden van een passende baan. Baanvak is onderdeel van Syndion, een organisatie die zorg en dienstverlening biedt aan mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Jobcoach Aart-Jan ’t Lam legde zo’n zeven jaar geleden voor de eerste keer contact met het Gorcumse bedrijf dat gespecialiseerd is in laser- en graveertechniek. De directie van het bedrijf maar ook het hele team stelde zich direct open voor het aan de slag helpen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij het bedrijf zijn inmiddels vier mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hadden aan het werk. En dat is belangrijk, want regulier en betaald werk leidt bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tot verbetering van de kwaliteit van leven zoals meer onafhankelijkheid, een beter zelfbeeld en een groter sociaal netwerk.

Wethouder Eelke Kraaijeveld reikte de award graag uit: ,,Gemeente Gorinchem vindt het heel belangrijk dat iedereen kan meedoen in de samenleving. Werk is een hele belangrijk factor om mee te doen in de maatschappij. Het is prachtig te zien dat Reijnders Graveer- en Lasertechniek zich openstelt en ruimte biedt aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.”

Diensten Call to actions

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat