Anti-Corona werkplek - Bescherming op maat

19-03-2020

Door het huidige coronavirus is een veilige werkplek essentieel. Het coronavirus verspreidt zich vooral via nies- en hoestdruppeltjes. Het virus kan direct van mens op mens worden overgedragen. Een helder kunststof acrylaat spatscherm is een goede manier om de verspreiding van nies- en hoestdruppeltjes tegen te gaan.

Reijnders anticorona scherm 3855x3218.480x0

Reijnders kan voor u per direct diverse hygiënische schermen voor een optimale coronavirus bescherming maken. 

Voor elke werkplek kunnen wij een helder plastic anti-corona spuugscherm frezen of lasersnijden. Wij kunnen dit voor u lasersnijden uit PET-G, helder plexiglas of andere soorten acrylaat en eventueel zagen of frezen uit helder polycarbonaat.

Vele toepassingen zoals afscheidingswanden, balie schermen, kassa afscheidingen, kantoor schermen, wij kunnen het direct voor u produceren en leveren! 

Frezen 2 .480x0

Ook in andere kunststoffen kunnen wij afscheidingswanden en spat schermen op maat maken om u zo te beschermen tegen hoestdruppeltjes en het coronavirus.

Wij van Reijnders Graveer & Lasertechniek helpen u graag en denken met u mee naar oplossingen om veilig en hygiënisch te kunnen werken in deze tijd met het coronavirus.

Diensten Call to actions

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat