Alles onder één dak - Reijnders

09-06-2015

Wij van Reijnders Graveer & Lasertechniek zijn een breed georiënteerd en een 100% productiebedrijf met een uitgebreid machinepark en sinds 2014 behoort UV printen ook tot de mogelijkheden. We investeerde in 2014 in een SUN NEO UV-LED EVOLUTION een groot formaat printer op basis van UV-LED-technologie voor direct printen op bijna alle soorten ondergronden: plastic, hout, glas, metaal, tegels, en zelfs op niet-thermostabiele materialen zo als papier, dunne films en pvc. Deze technologie zorgt voor een perfecte hechting op zowel roll to roll als stijve materialen en is een milieuvriendelijke technologie.

Agfa.1280x0

Voordat we de stap naar het printen maakten hebben we in hoofdzaak gekeken naar wat de meerwaarde voor onze klanten zou kunnen zijn. Kijkend naar de markt dan zijn er veel bedrijven die kunnen printen en veel bedrijven die kunnen afwerken, maar wij kunnen het nu beide onder één dak.

Nu na een jaar blijkt dat deze formule succesvol is hebben wij onlangs dan ook besloten om het machinepark verder uit te bereiden met een nieuwe Agfa Anapurna M2540i UV vlakbed machine met een formaat van 2,5x1,5 meter die eind juli in gebruik zal worden genomen en waarmee we de kwaliteit en de mogelijkheden voor u als klant nog meer kunnen vergroten.

Diensten Call to actions

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat