In Hout Branden

Laat uw tekst in hout branden!

Bent u op zoek naar een goede, opvallende manier om uw tekst onder de aandacht te brengen? Wellicht heeft u een logo dat u graag zo mooi mogelijk uitgevoerd wilt hebben. In deze gevallen raden wij u van harte aan om uw tekst in hout te laten branden. Bij Reijnders Graveer en Lasertechniek bent u hiervoor aan het juiste adres. We hebben mensen in huis die veel ervaring hebben op dit gebied en die hiervoor de meest geavanceerde technieken gebruiken. We hebben veel ervaring met het branden van teksten en afbeeldingen in meerdere verschillende soorten materiaal.

Een tekst branden in hout

Een tekst in hout branden is een van de specialiteiten van ons bedrijf. We gebruiken hiervoor een techniek die lasermarkeren heet. Hiermee drukken wij uw logo niet op het hout, maar graveren we het daadwerkelijk in het hout. Hierdoor heeft het logo een veel langere levensduur dan wanneer het slechts bovenop het hout zou staan. Lasermarkeren is een flexibele digitale techniek waarmee we zeer nauwkeurig kunnen werken. Een tekst of afbeelding in hout branden is iets wat onze specialisten graag voor u doen. U kunt dan ook altijd even contact met ons opnemen om de mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen.

Laat de specialisten een tekst in hout branden

We vinden het belangrijk om onze klanten altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. We staan altijd klaar om voor u een voorbeeld te maken, zodat u een goede indruk krijgt van hoe het eindresultaat er straks uit komt te zien. Bij het in hout branden wordt de tekst of afbeelding daadwerkelijk in het hout gebrand. Het is zodoende niet mogelijk dat datgene wat gebrand is op een of andere manier vervaagd. Zo heeft u een tekst of logo met een lange levensduur. Via onze website kunt u meer informatie vinden of direct een offerte aanvragen. Indien u hiermee akkoord gaat zorgen wij dat uw opdracht zo snel mogelijk wordt uitgevoerd.

CNC frees plaatje handwerk Reijnders

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat