POM Lasersnijden

Wilt u POMlaten lasersnijden?

Bij het lasersnijden van POM komt een hoge mate van specialiteit kijken. POM is een mooi materiaal dat lang meegaat en sterk is. We kunnen ons dan ook voorstellen dat u voor dit materiaal kiest als u een bepaald product wilt laten maken. Er moet echter wel met een grote mate van nauwkeurigheid met het materiaal omgegaan worden om het beste resultaat te behalen. Wij zorgen er bij Reijnders Graveer en Lasertechniek graag voor dat er een perfect resultaat wordt behaald en dat u straks uw eindproduct of halffabricaat zonder problemen kunt gaan gebruiken. Hier vertellen wij u graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Lasersnijden van POM

Misschien vraagt u zich af wat POM dan wel precies is? Het is een materiaal dat ook wel bekend is onder de naam polyoxymethylene. Een ingewikkelde naam voor een kunststof van hoge kwaliteit. Het is een materiaal dat veel wordt gebruikt bij het snijden van technische onderdelen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan beugels en tandwielen, maar ook aan vele andere onderdelen. Het is voor ons ook mogelijk om in POM te graveren. Ook dit moet met een grote mate van nauwkeurigheid gebeuren, maar ook daar bent u bij ons voor aan het juiste adres.

POM laten lasersnijden door de specialisten van Reijnders

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen en uw vragen aan ons stellen. Bij ons bedrijf werken mensen die als geen ander weten hoe het er bij het snijden van POM, maar ook andere materialen, aan toe gaat. Schroom dan ook niet om uw vragen op ons af te vuren. U kunt ook even een kijkje nemen op onze website, waar meer informatie staat over onze specialiteiten. Zo bent u straks helemaal op de hoogte van wat we bij Reijnders Graveer en Lasertechniek allemaal voor u kunnen betekenen.

CNC frees plaatje handwerk Reijnders

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat