Maquette kap op maat? Kies voor plexiglas!

Voor een maquette kap op maat bent u bij Reijnders Graveer- en Lasertechniek aan het juiste adres! Wilt u wat dan ook tentoonstellen onder een beschermende kap, dan maakt dit bedrijf de maquette kap op maat met oog voor het object dat eronder komt te staan. Reijnders maakt daarbij van plexiglas, omdat dit materiaal veel voordelen kent ten opzichte van glas:

  • Schoonhouden is makkelijker, want kalk hecht minder snel aan plexiglas,plexiglas is lichter, dus makkelijker te vervoeren
  • Plexiglas is UV-bestendig en zorgt ervoor dat de kunst eronder niet verkleurt. Plexiglas is minder kwetsbaar: het kan tegen een stootje

Op maat een maquette kap laten maken bij Reijnders Graveer en Lasertechniek

Op maat een maquette kap laten maken doet u bij Reijnders Graveer en Lastertechniek vanwege allerlei andere voordelen: de uitmuntende service, de heldere communicatie met u als opdrachtgever, de scherpe prijzen en de uitgebreide adviezen omtrent de maquette kap: welke hoogte is raadzaam, waarop komt de maquette te staan, hoe wilt u het vervoeren, hoe houdt u het schoon? Wanneer u contact opneemt met Reijnders, komt u er al snel achter dat het de medewerkers er alles aan gelegen is om een topproduct neer te zetten. Elke keer weer. Op maat een maquette kap laten maken? Zoek niet verder!

Maquette kap op maat laten maken: oogverblindend resultaat

Wanneer u een maquette kap op maat laten maken wilt, vult u het online contactformulier in, pleegt u een telefoontje of komt u even langs bij onze vestiging in Gorinchem. Daar ziet u dat dit dynamische bedrijf zich tevens toespitst op het graveren van onverwoestbare naamplaatjes en/of beeldmerken in tal van materialen, hetgeen natuurlijk van pas kan komen bij een maquette kap. Een maquette kap op maat laten maken, Reijnders Graveer en Lasertechniek is uw aangewezen partner, die openstaat voor al uw ideeën en voldoet aan al uw wensen.

CNC frees plaatje handwerk Reijnders

Vraag vrijblijvend
een offerte op maat