Frezen

Professioneel laten frezen 

Als u een opdracht heeft op het gebied van frezen, dan wijzen we u graag even op ons bedrijf, Reijnders Graveer en Lasertechniek. Bij ons vindt u de mensen en apparatuur die praktisch elke klus op het gebied van frezen voor u kunnen uitvoeren. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met het frezen van allerhande soorten materialen, voor een groot aantal verschillende opdrachtgevers. U kunt hierbij denken aan een freestechniek die is gebruikt in de scheepvaart, de machinebouw en de reclame-industrie. Het maakt hierbij niet uit welk materiaal er gefreesd moet worden, wij weten overal raad mee. 

Frees op maat

Maakt u uw wensen aan ons kenbaar en dan laten wij u weten hoe snel en tegen welke prijs wij uw opdracht uit kunnen voeren. We zijn in te schakelen voor een groot aantal verschillende opdrachten.  Denkt u hierbij aan onder andere aan het frezen van grote letters, logo's, dashboards, bedieningspanelen, blindschema's en nog veel meer. Dankzij onze machines en mensen wordt elke opdracht zeer efficiënt voor u geproduceerd. Door deze efficiency kunnen wij ervoor zorgen dat een opdracht snel wordt uitgevoerd, tegen zeer scherpe prijzen. Het maximale freesformaat waarvoor u bij ons terecht kunt is 3000 x 2000 mm. 

De beste freestechniek

Elke frees die wij maken is perfect gepland en op maat. Wij kunnen dan ook elke opdracht voor u uitvoeren. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers bekijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom om een keer bij ons langs te komen. U krijgt dan met eigen ogen te zien hoe wij aan het werk gaan en wat voor mooie resultaten wij voor u kunnen behalen. U vindt onze contactinformatie elders op onze site. Hier vindt u ook een grote hoeveelheid informatie en filmpjes over ons bedrijf en ons werk.